Residence on West Ridge Stowe, Vermont

Interior Design Services

Reimagining A Post And Beam Structure

While mid-project on a small renovation in Weston, our clients found this property in Stowe, Vermont.  Abandoned for several years, it was originally designed to serve as a mixed-use building intended to house a small business and a residence.

The interior space was reimagined to function as a year-round vacation retreat with a strong emphasis on creating gracious, but inviting spaces where family and friends could comfortably congregate. The rustic feeling of the post-and-beam structure was embraced by utilizing reclaimed wood paneling and cleft stone veneer to clad several of the walls, while juxtaposing it with glass and steel railings.

The fixtures and furnishings are an eclectic mix of transitional and modern pieces that complement the rusticity of the structure and its mountain setting while reflecting the modernist aesthetic of their art collection.