Residence on West Newton Hill West Newton Hill

Home Renovation

These West Newton clients, who originally lived down the street, fell in love with this property. But the house needed a total transformation. We completely reconfigured the floor plan, opened up all the spaces, and updated the entire flow of the home without enlarging the original footprint. An attic apartment with a dedicated staircase was removed, and we integrated this space into the primary residence.

Kitchen island with marble top counters
wall oven
wall oven
Wet bar with sitting area
Wet bar with sitting area
Dining room table with bar view
black stone fireplace
black stone fireplace
white fireplace in moody living room
white fireplace in moody living room
Bedroom with textured wall
Walk in teal tile shower
Walk in teal tile shower
Bathroom vanity and storage
Bathroom vanity and storage
Staircase with giraffe
hallway view of stair cases
hallway view of stair cases
desk area
desk area
Slocum Hall Logo ARCHITECTURE + INTERIOR DESIGN